Kiwanis Eendjesrace

De Kiwanis Eendjesrace gaat op 11 April 2020 voor de 11de keer door en staat ook dit jaar volledig in dienst van de door onze club  geselecteerde sociale doelen.

Paaseierenworp op de Grote Markt.

Hierna begeven we ons naar de Dender voor het startsein van onze 10de Eendjesrace.

Eerste Race met de V.I.D's natuurlijk

Very Important Ducks

Hierna worden de duizenden race-eendjes te water gelaten die allen meedingen naar de hoofdprijzen.

Onmiddelijk  na het optreden nodigen we iedereen uit op de prijsuitreiking en de overhandiging van de cheques ten voordele van onze sociale doelen. 

 

PROGRAMMA

14.00 Gratis Paaseierenworp

Het regent chocolade eitjes in het midden van de Grote Markt! Grabbelen, smullen, genieten!

14.30 Eendjesrace voor de Very Important Ducks

Gepimpte eenden racen naar de finish… Een ludieke actie voor ondernemers, sympathisanten en ondernemers met een warm hart!

Bedrijven en organisaties kunnen hun eigen eend personaliseren (voorzien van bedrijfslogo…). Ben je niet de rapste? Dan ben je misschien wel de knapste! Op Paaszaterdag worden alle eenden tentoongesteld op de Grote Markt tussen 8.30 en 15 u. De jury kiest er de drie knapste uit. De knapste krijgt een magnum champagne, de 2de en 3de een fles champagne.

15.00 Eendjesrace voor kleine eendjes

Duizenden eendjes zwemmen naar de finish. Wie weet is jouw eend de snelste en win je de ???????? of één van de andere leuke prijzen. Onder andere elektrische fietsen, BBQ, en tal van andere waardevolle prijzen.

16.00 Gratis Optreden van "?????????????"

Overdekte animatieshow voor de kids. Ook mama’s en papa’s gaan uit de bol! In de tent voor het stadhuis, voorzien van alle comfort….

Om 17:30 uur uitreiking van de cheques aan de sociale doelen en bekendmaking van het nummer dat de hoofdprijzen wint! Uitreiking aan de familiebar voor het stadhuis waar je kan genieten van vele lekkere dingen … steun ons ook daar en onze sociale doelen… met een vleugje muziek.

 
 

KOOP EEN EENDJE

voor slechts 5€ en maak kans op een TWINGO, Elektrische fietsen of één van de andere waardevolle en leuke prijzen!

dddd

Deze Loten zijn verkrijgbaar :

  • POP-up Store Oude Vest 88-90 

  • Iedere Zaterdag van maart tussen 11u en 16u

  • Iedere Maandag van april tijdens de wekelijkse markt van 10u tot 13u 

  • Bij onze leden

Misschien verkies je liever bij één van onze leden een race-eendje te willen kopen en hen zo een hart onder de riem te steken en te tonen dat je de actie een warm hart toedraagt. Doet er niet toe op welke manier, doe ons een plezier en steun onze goede doelen!

 

VIDS VOOR BEDRIJVEN

We zijn er fier op dat heel wat ondernemers en bedrijven onze eendjesrace gesteund hebben door het aankopen van een Very Important Duck. Doe ons (en vooral onze goede doelen) een plezier en koop ook een VID voor de kids, je vijver, je bad… !

 

De race voor VID’s kende heel wat bijval in de vorige jaren, tussen de meer dan  150 VID’s waren er heel wat geverfd , ‘gepimpt’ en voorzien van allerlei attributen (brillen, pruiken, T-shirts, windschermpjes,…). We willen dit ludieke aspect extra benadrukken en reiken daarom ook prijzen voor de mooist gepimpte VID’s uit.

Mocht u nog vragen hebben over het reserveren van een VID, stuur dan een mailtje naar info@kiwanisdendermonde.eu of neem contact met een van onze leden.

 

ONZE SPONSORS 2019

KIWANIS DENDERMONDE BEYAERT VZW

ondernemingsnummer 0730.875.994

Smisstraat, 8

9200 Dendermonde 

Tel 0473 92 65 23

  • Facebook - Black Circle

© 2019 KIWANIS. Proudly created by onemanagency.be

maintained by ON4AOI