Kiwanis Eendjesrace

De Kiwanis Eendjesrace gaat op 3 april 2021 voor de 11de keer door en staat ook dit jaar volledig in dienst van de door onze club  geselecteerde sociale doelen.

Paaseierenworp op de Grote Markt.

Opening van gigantisch springkastelendorp

Hierna begeven we ons naar de Dender voor het startsein van onze 11de Eendjesrace.

Eerst de Race met de VID's natuurlijk

Very Important Ducks

Hierna worden de duizenden race-eendjes te water gelaten die allen meedingen naar de hoofdprijzen.

Doorlopend blijft het springkastelen dorp open

   Onmiddelijk  na de eendjesrace nodigen we       iedereen uit op de prijsuitreiking en de overhandiging van de cheques ten voordele van onze sociale doelen. 

 

PROGRAMMA

14.00 Opening 11 editie van het Kiwanis Dendermonde Beyaert "Eendjesrace" event.

 

14.15 Gratis Paaseierenworp

Het regent weer chocolade eitjes in het midden van de Grote Markt! Grabbelen, smullen, genieten!

14.30 Opening van het gigantische springkastelen evenement.

Ons uniek springkastelendorp blijft doorlopend open voor jong en ja zelfs voor minder jong open,

ouderen kunnen zelfs een poging doen om onze wilde mechanische stier te berijden.................................

Deze zijn springkastelen, hindernisbanen en elektronisch spelen zijn al van de partij op 3 april 2021.

KIWANIS BEYAERT DENDERMONDE vzw is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen of diefstal. 

spring.jpg

14.45 Eendjesrace voor de Very Important Ducks

Gepimpte eenden racen naar de finish… Een ludieke actie voor ondernemers, sympathisanten en ondernemers met een warm hart!

Bedrijven en organisaties kunnen hun eigen eend personaliseren (voorzien van bedrijfslogo…). Ben je niet de rapste? Dan ben je misschien wel de knapste! Op Paaszaterdag worden alle eenden tentoongesteld op de Grote Markt tussen 8.30 en 15 u. De jury kiest er de drie knapste uit. De knapste krijgt een magnum champagne, de 2de en 3de een fles champagne.

15.30 Eendjesrace voor kleine eendjes

Duizenden eendjes zwemmen naar de finish. Wie weet is jouw eend de snelste en win je de "AUTO" of een elektrische fiets, electrische step, BBQ, of een van de andere waardevolle prijzen.

16.00-17.30 Receptie aan de Dender met muziekale omlijsting van "'t Klein Muziekske" 

Ook voor de mama’s en papa’s  zorgen wij zodat de kids nog verder uit de bol kunnen gaan in het springkastelendorp waar trouwens permanente bewaking is zodat de leeftijdsgroepen gescheiden blijven.

Om 17:30 uur prijsuitreiking van de cheques aan de sociale doelen en bekendmaking van het nummer dat de hoofdprijs wint! Uitreiking aan de familiebar voor het stadhuis waar je kan genieten van vele lekkere dingen … steun ons ook daar en onze sociale doelen… met een vleugje muziek.

 
 

KOOP EEN EENDJE

Voor slechts 5€ maak je 2 x kans op een RENAULT TWINGO, electrische fiets, BBQ, electrische step of één van de andere waardevolle en leuke prijzen!

dddd

Deze Loten zijn verkrijgbaar :

  • Bij onze leden

  • Op de grote markt tot net voor de eendjesrace.

Misschien verkies je liever bij één van onze leden een race-eendje te willen kopen en hen zo een hart onder de riem te steken en te tonen dat je de actie een warm hart toedraagt. Doet er niet toe op welke manier, doe ons een plezier en steun onze goede doelen!

 

VIDS VOOR BEDRIJVEN

We zijn er fier op dat heel wat ondernemers en bedrijven onze eendjesrace gesteund hebben door het aankopen van een Very Important Duck. Doe ons (en vooral onze goede doelen) een plezier en koop ook een VID voor de kids, je vijver, je bad… !

 

De race voor VID’s kende heel wat bijval in de vorige jaren, tussen de meer dan  150 VID’s waren er heel wat geverfd , ‘gepimpt’ en voorzien van allerlei attributen (brillen, pruiken, T-shirts, windschermpjes,…). We willen dit ludieke aspect extra benadrukken en reiken daarom ook prijzen voor de mooist gepimpte VID’s uit.

Mocht u nog vragen hebben over het reserveren van een VID, stuur dan een mailtje naar info@kiwanisdendermonde.eu of neem contact met een van onze leden.

 

ONZE SPONSORS 20-21